堀江酒場。 堀江酒厂 Horie sake brewery

【ほりえさかば】

杜氏の腕。 酿酒最高负责人的实力 Toji (master brewer)

【とうじのうで】

時代、世代を越えて受け継がれてきた酒蔵

清流錦川の源流にあり、江戸中期(1764年)に創業し、その地における最古の酒蔵である”堀江酒場”。
山紫水明(さんしすいめい)のこの恵まれた環境の中で、時代、世代を越えて受け継がれてきた日本文化と伝統を今に伝え、家伝の技法に最新の技術を織り交ぜながら真髄の一滴を造り続けています。
この酒蔵から造り出される日本酒は、限りなく透明に近く、雑味のない鮮明な仕上がりで、すっきりとした飲み口が特徴。

穿越时代,世代继承下来的酒厂

“堀厂酒厂”江户中期(1764年)创业,位于清流锦川的源流,当地最古老的酒厂。
山水秀明的环境下,穿越时代、世代、继承下来的日本文化以及传统,
古老的传统酿制技术与现代技术的完美结合 制造的真髓的一滴。
本酒厂酿造出来的清酒特征为,清澈透明,无杂味,清爽可口。

The traditional Sake brewery

Horie sake brewery is at the end of the Nishiki river.
It was established in the middle of the Edo era(1764),
and is the oldest sake brewery in this area.
It is surrounded by wonderful natural environment called Sanshisuimei,
and there Toji continues to make the best original sake,
mixing traditional ways with modern skills.
Toji also derive Japanese tradition and culture over time and generations.
Sake made in Horie sake brewery is transparent to the utmost limit and tastes clear.
醸造方法 酿造方法 How to make sake
純米大吟醸 特酿精纯米酒 Junmai Daiginjyo
アルコール分 酒精度
Alcohol
16度
16°
16
精米歩合 精米歩合 The rate of the rice polishing
18%
内容量
容量
Volume
750ml
原材料名 原材料名 Staple
米(山口県産米) 米 (山口县产) Rice(Rice made in Yamaguchi prefecture)
米こうじ(山口県産米) 米曲 (山口县产) Koji mold rice(Koji mold rice made in Yamaguchi prefecture)
ご購入希望オーダーフォームへ进入订购表格Order