仕込み水。 造酒用水 Water for sake

【しこみみず】

日本の銘酒 日本的名酒 Japanese sake

【にほんのめいしゅ】

清流錦川源流の清らかな湧水

“名水あるところに銘酒あり。”
古くからそう言われるほど、日本酒の味を大きく左右する水。
清流錦川の水は日本の名水百選に選ばれており、数々の銘酒がここで生まれ、輩出されています。
酒造りを共にする”堀江酒場”は、その錦川の最上流にある酒蔵であり、その清らかな湧水で日本酒を仕込みます。

清流锦州源流的清澈泉水

“至古以来的说法,''有名水的地方出名酒''。水质大幅度左右清酒的味道。
清流锦州的水当选为日本名水百选之一。在这里诞生了很多名酒。
崛江酒厂位于锦川最上流的制造酒厂,使用清澈的泉水制造出来的清酒。

“Springwater from the pure Nisiki river”

It is said that the best sake comes from the purest water.
Water changes the taste of sake greatly.
The Nisiki river is very famous and was selected
as one of the best hundred bodies of water in Japan.
Many kinds of sake were born in this area and have been drunk by many people.
Horie sake brewery is located at the northernmost
of the Nisiki river and makes sake by using clear springwater.
醸造方法 酿造方法 How to make sake
純米大吟醸 特酿精纯米酒 Junmai Daiginjyo
アルコール分 酒精度
Alcohol
16度
16°
16
精米歩合 精米歩合 The rate of the rice polishing
18%
内容量
容量
Volume
750ml
原材料名 原材料名 Staple
米(山口県産米) 米 (山口县产) Rice(Rice made in Yamaguchi prefecture)
米こうじ(山口県産米) 米曲 (山口县产) Koji mold rice(Koji mold rice made in Yamaguchi prefecture)
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